Veelgestelde vragen

[frame_left <br><br> src=”http://bertbeekmans.nl/wp-content/uploads/2013/06/DSC_6446B.jpg” href=””][/frame_left]

Maak je alleen trouwfoto’s?
Nee hoor. Ik kom ook graag langs voor een familieportret, een evenement of een feest. Foto’s van uw bedrijf of product voor een website of drukwerk ? Graag!

 

Wij gaan trouwen en vinden je foto’s mooi, hoe nu verder?
Als je me je trouwdatum mailt of even belt dan laat ik weten of ik nog beschikbaar ben. Ik kom dan graag een kopje koffie bij jullie drinken om te kijken of het klikt.

 

Wat zijn de kosten ?
Dat is afhankelijk van het aantal uren en eventuele reiskosten. Als je me je dagindeling stuurt maak ik een aanbieding voor jullie inclusief alle bijkomende kosten. Dus geen verrassingen achteraf. En afspraak is afspraak. Je hebt al een reportage vanaf €325.

 

Hoeveel uur ben je aanwezig?
Gewoonlijk zo’n 6 uur, voor het aankleden van de bruid, de ceremonie, de fotoshoot en het aansnijden van de bruidstaart. Korter of langer kan ook, het is jullie dag, jullie mogen het zeggen.

 
 
 

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s krijg? 
De volgende ochtend heb je al een paar foto’s in je mail. De DVD met de foto’s krijg je uiterlijk drie weken na de bruiloft. Nabewerken moet zorgvuldig gebeuren, dus daar heb ik wat tijd voor nodig. Als je een album wilt, komen daar nog 2 weken bij.

 

Hoeveel foto’s krijg ik?
Als ik 6 uur aanwezig ben zullen dat 100 tot 200 foto’s zijn.  Meer dan voldoende om een mooi album mee samen te stellen.

 

Krijg ik de foto’s op DVD?
Jazeker!  In hoge resolutie,  gecorrigeerd op kleur, contrast, belichting en storende elementen. Geschikt om in groot formaat afgedrukt te worden.  Maar uiteraard kan ik ook een album voor je maken,  je foto’s online zetten of je nabestellingen voor je regelen als jij dat prettiger vindt.

 

Welke apparatuur gebruik je?
Ik werk met een Nikon D700 met een full frame sensor. En met lichtsterke objectieven,  zodat ik met weinig licht al mooie foto’s kan maken. En wordt het echt te donker dan gebruik ik  een Nikon SB600 om zacht in te flitsen.

 

Heb je backup apparatuur?
Ja, ik neem meerdere camera’s, lenzen en flitsers mee dus als er iets kapot gaat is dat geen probleem.            [bw_button link=”http://www.bertbeekmans.nl/?page_id=30″ text=”Contact”]